spacer

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Tamplarie PVC - dumneavoastra alegeti, noi executam

Plase contra insectelor

Plasele contra insectelor reprezinta protectie deosebita impotriva insectelor de tot felul. Plasele de insecte sunt realizate fie ca rame clasice, fie sub forma unor rulouri confortabile, fie ca parte integranta a rulourilor tip jaluzea. Intreaga gama de plase de insecte este disponibila in culorile alb si maro.
 
 
Plase pe cadru  

Acest tip de plase sunt realizate din cadru de aluminiu. Fixarea se face (in limita posibilitatilor) folosind balamale, astfel incat sa puteti deschide spre exterior plasa in caz de necesitate. Pentru o fereastra de dimensiuni 900 x 1600 mm o plasa costa aproximativ 25 EUR fara TVA

In caz ca se doreste, plasa se poate demonta pe timpul iernii.
Acesta reprezinta sistemul economic.


Plase rulou Tarife plase rulou

Acest sistem reprezinta o alternativa la plasa tip rulou. Usurinta cu care se foloseste il recomanda ca fiind un produs de exceptie. De asemenea este recomandat in cazul montarii la usi. O plasa de insecte tip rulou este clar incomod de folosit, implicand o aplecare pana la podea pentru a putea activa mecanismul de deschidere.


Plase orizontale Tarife plase orizontala

Acest sistem reprezinta o alternativa la plasa tip rulou. Usurinta cu care se foloseste il recomanda ca fiind un produs de exceptie. De asemenea nu este recomandat in cazul montarii la usi. O plasa de insecte tip rulou este clar incomod de folosit, implicand o aplecare pana la podea pentru a putea activa mecanismul de deschidere.


Mecanism plasa insecte tip rulou

Promotia momentului
Acceseaz-o acum

»» Inapoi
spacer
spacer

Contact Info

Fenster Expert
Office Str Fabrica de Chibrituri, nr 9 - 11, Sector 5, Bucuresti (incinta Tipografica Filaret)
Bucharest, ROMANIA.
Tel./Fax. (0040-21) 335.01.77
Mobil: 0722 143 013


E-mail: office@fensterexpert.ro
InfoAlte resurse


www.certificat-auditenergetic.ro


Loading