spacer

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Tamplarie PVC - dumneavoastra alegeti, noi executam

Glafuri exterioare si interioare dinaluminiu si PVC

Extras din comunicatul dat de TROCAL catre partenerii sai:
  • Va informam ca problema protectiei glafurilor exterioare si interioare reprezinta o solutie la sistemele Trocal. Lipsa pervazurilor exterioare la ferestrele Trocal poate reprezenta in viitor o problema, deoarece de cele mai multe ori beneficiarii la care se monteaza ferestre ori nu cunosc importanta protejarii glafului exterior, ori ignora acest fapt.
  • In ambele situatii calitatea montajului va fi influentata de lipsa acestora iar degradarea peretelui care sustine fereastra va duce la crearea unei punti termice intre exterior si interior. Astfel este posibil sa apara condens atat pe peretele interior cat si pe profilul din PVC si atunci vor apare reclamatiile la adresa producatorului si montatorului de ferestre.

Pentru a evita astfel de probleme va recomandam montarea ferestrelor cu pervaz exterior.

Glafurile interioare pot fi in diferite nuante cu imitatii ale marmurei sau a unor nuante de lemn. Datorita suprafetei laminate exterioare sunt rezistente la umezeala, temperaturi inalte, zgarieturi si sunt usor de intretinut.
Glafurile exterioare sunt din aluminiu si au rol atat de protectie zidului impotriva intemperiilor dar pot contribui si la imbunatatirea aspectului fatadei.

Promotia momentului
Acceseaz-o acum

»» Inapoi
spacer
spacer

Contact Info

Fenster Expert
Office Str Fabrica de Chibrituri, nr 9 - 11, Sector 5, Bucuresti (incinta Tipografica Filaret)
Bucharest, ROMANIA.
Tel./Fax. (0040-21) 335.01.77
Mobil: 0722 143 013


E-mail: office@fensterexpert.ro
InfoAlte resurse


www.certificat-auditenergetic.ro


Loading